Макарон бо гӯшти қима дар табақ

5/5

Масолеҳо барои як порция

Дорухат макаронҳои болаззат ва бениҳоят содда бо гӯшти майдашуда дар табақ. Зебоии ин таом дар он аст, ки ҳама компонентҳоро дар як косаи аввал бе ҷӯшонидани макарон мепазанд.

Перья

Марҳилаи 1

Компонентҳоро тайёр кунед: пиёзро ба ним ҳалқаҳои тунук, шампиньонҳоро ба буридаҳои хурд буред, нахӯди сабзро об кунед, помидорро бо оби ҷӯшон бирезед, пӯстро хориҷ кунед ва биносту реза кунед.

Марҳилаи 2

Пиёзро дар равғани зайтуни тафсон 1 дақиқа бирён кунед, гӯшти кӯзаро гузошта, бодиққат омехта кунед ва то 8-10 дақиқа бирён кунед.

Марҳилаи 3

Ба гӯшти майдашуда, намак, мурч, шампиньонҳо илова кунед, сирпиёзро ба воситаи пресс ғун кунед, пас хамираи помидор, шакар, орд, помидори бурида ва нахӯди сабз. 3-4 дақиқаи дигар бирён кунед.

Марҳилаи 4

Ба дег 500 мл оби ҷӯшон рехта, парҳои хушки Орди Фатирро гузоред. Ҳама чизро то напазед, гармиро то ҳадди ақал кам кунед ва макаронро бо гӯшти қима барои 9 дақиқа пухтан. Барои ин рецепти лазиз, ба шумо лозим нест, ки макаронро пешакӣ напазед, онҳо дар чошнии помидори хушбӯй бо пиёз ва занбурўғ пухта мешаванд.

Марҳилаи 5

Пас аз 9 дақиқа сметана, каме пиёзи сабзи тару тоза илова кунед, омехта кунед ва табақро 1-2 дақиқаи дигар мепазед.

Марҳилаи 6

Макарон оддӣ бо гӯшти қима дар табақ омода аст! Табақро дар табақчаҳо ҷойгир кунед ва агар хоҳед, бо панири резашуда оро диҳед.

© 2022 – All rights reserved, LLC “ORDI FATIR”