Макарон бо гӯшти қима дар табақ
5/5
- Тез ва болаззат
Масолеҳо барои як порция
- Макарон Перья Босифат
- Гӯшти майдашуда
- Нахўди сабз
- Помидор
- Чеснок
- Пиёз
- Хамираи помидор
- Пиёз сабз
- Намак ва қаламфури
- Равғани зайтун
Дорухат макаронҳои болаззат ва бениҳоят содда бо гӯшти майдашуда дар табақ. Зебоии ин таом дар он аст, ки ҳама компонентҳоро дар як косаи аввал бе ҷӯшонидани макарон мепазанд.
Марҳилаи 1
Компонентҳоро тайёр кунед: пиёзро ба ним ҳалқаҳои тунук, шампиньонҳоро ба буридаҳои хурд буред, нахӯди сабзро об кунед, помидорро бо оби ҷӯшон бирезед, пӯстро хориҷ кунед ва биносту реза кунед.
Марҳилаи 2
Пиёзро дар равғани зайтуни тафсон 1 дақиқа бирён кунед, гӯшти кӯзаро гузошта, бодиққат омехта кунед ва то 8-10 дақиқа бирён кунед.
Марҳилаи 3
Ба гӯшти майдашуда, намак, мурч, шампиньонҳо илова кунед, сирпиёзро ба воситаи пресс ғун кунед, пас хамираи помидор, шакар, орд, помидори бурида ва нахӯди сабз. 3-4 дақиқаи дигар бирён кунед.
Марҳилаи 4
Ба дег 500 мл оби ҷӯшон рехта, парҳои хушки Орди Фатирро гузоред. Ҳама чизро то напазед, гармиро то ҳадди ақал кам кунед ва макаронро бо гӯшти қима барои 9 дақиқа пухтан. Барои ин рецепти лазиз, ба шумо лозим нест, ки макаронро пешакӣ напазед, онҳо дар чошнии помидори хушбӯй бо пиёз ва занбурўғ пухта мешаванд.
Марҳилаи 5
Пас аз 9 дақиқа сметана, каме пиёзи сабзи тару тоза илова кунед, омехта кунед ва табақро 1-2 дақиқаи дигар мепазед.
Марҳилаи 6
Макарон оддӣ бо гӯшти қима дар табақ омода аст! Табақро дар табақчаҳо ҷойгир кунед ва агар хоҳед, бо панири резашуда оро диҳед.
Дар бораи ширкат
Ширкати “Орди Фатир” як ширкати бузургест, ки дар маркази вилояти Суғд – шаҳри Хуҷанд воқеъ буда, маҳсулоти аълосифат истеҳсол карда, дар тамоми қаламрави Ҷумҳурии Тоҷикистон таъмин менамояд.
Пайвандҳои зуд
Бо мо тамос гиред
Ҷумҳурии Тоҷикистон, вилояти Суғд, ноҳияи Бобоҷон Ғафуров, Гардиш зоводи 10А
Колл сентр: 55 – 33
Почта: info@ordifatir.com
Почта: info@ordifatir.com
Обуна шавед
Хабарҳоро аз даст надиҳед! Имрӯз обуна шавед!
© 2022 – All rights reserved, LLC “ORDI FATIR”